Prefabrik Ev Fiyatları ve Maliyetleri ~ Prefabrik , Prefabrik Ev , Prefabrik yapı
Bu Sitede Prefabrik , Prefabrik Ev , Prefabrik Yapı Ve Konteynerler Hakkında Bilgileri Bulabilirsiniz...

Prefabrik Ev Fiyatları ve Maliyetleri

Prefabrik Ev  Fiyatlar


Prefabrik bir ev yapımı ile ilgili ilk soru herkesin düşünme, bir fiyat. "Ne kadar Frankleberry Cape Cod maliyeti nedir?" veya stingily modüler iki katlı fiyat nedir? "modüler ev fiyatı soru bilmek istediğiniz tüm ev, şantiye teslim fiyatı ise cevap vermek kolay bir soru. İşte bazı kolay topu parkta modüler ev fiyatları :


Tipik Modüler Home Ball Park Fiyatlar
Prefabrik Çiftlik Fiyatlar - $ 45 $ 65 bir Sq. Ft.
Prefabrik İki Öyküsü - 43 $ - 65 $ bir Sq. Ft.
Prefabrik Cape Cod - $ 50 - $ 70 Sq. Ft.
Prefabrik Ev Dubleks Fiyatlar - $ 45 $ 75 bir Sq. Ft.
Prefabrik Modüler Ev Fiyatları - $ 43 $ 90 bir Sq. Ft.
Özel Modüler Ev Fiyatları - modüler ev tipine ve büyüklüğüne bağlıdır.

Maliyetlerin Karşı Fiyat


Prefabrik Ev Maliyeti Ne Kadar mı?

Prefabrik bir ev için ortalama maliyet, Prefabrik, ev ve ev terbiye katılan site iş maliyet bağlı olacaktır. Sitenin çalışma maliyetleri, işçilik maliyetleri, sitesi geliştirme ve hazırlık ve kod gereksinimlerini etkisinde olacak. Indiana modüler ev için ortalama maliyet Diğer IBC kodu uyum yağmurlama sistemleri gerektiren eyalette daha az olacaktır. Batılı devletlerin sismik kodlarının karşılamak için vakıflar için ek gereksinimler var. Kıyı bölgelerinde inşa edilmiş evlerin pencereleri kasırga kuvvet rüzgarlara dayanacak şekilde gerektirir. Kuzey eyaletlerinde inşa Modüler evleri ağır kar yükü inşaat güçlü çatı sistemleri gerekecektir gerektirecektir. Modüler ev maliyet almak için en iyi yolu, aşk bir kat planı bulmak için, ya da en azından Bölgenizde bir MHP ortaklık oluşturucu bir demet ve tartışma gibi.

Prefabrik Ev İnşaatı ve Son'u Fiyatları

İnşaat Özellikler - Her oluşturucu ve fabrika kendi inşaat özelliklere sahiptir. Standart özellikleri bir liste için oluşturucu veya satıcı sormak emin olun. Standart özellikleri olan oluşturucu yanı sıra, modüler ev inşa nasıl kendi arzuları var. Iyi bina özellikleri, daha yüksek fiyat - basit.
İnşaat Seçenekler - Bu seçenekler şunlardır: çatı eğimi, ters kalkan, yumru çıkışları, sundurma çatılar, açık açıklıklı, tavan yükseklikleri ve fiyatlı olması gerekir diğer istediğiniz seçenekleri. Inşaat seçenekleri modüler ev fiyatları etkiler.
İçişleri Cilası - Modüler ev fabrikaların standart iç mekan bitirme sağlar. Mutfak ve banyo dolapları; musluk, banyo Fixers; döşeme, Döşeme ve daha fazla aydınlatma armatürleri: modüler ev fiyat ekleyin. Standart tekliflerine ek olarak, modüler ev fabrikaların standart yükseltme geniş bir ürün yelpazesine sunar ve özel seçenekler almak için izin verir. Seçimleriniz modüler ev fiyatı etkileyecektir.
Dış Seçenekler - Sadece iç mekan bitirme gibi, modüler ev fabrikaların standart bitirir ve dış cephe kaplama seçenekleri geniş bir yelpazede sunuyoruz. Fabrika BYT sunulan standart seçenekleri sipariş karar verirseniz, modüler ev için fiyat tekrar değiştirilir.

Prefabrik Ev Bina Lot hazırlayın Maliyeti Ne Kadar mı?
Su ve Kanalizasyon - şantiye su ve kanalizasyon kullanılabilir varsa septik sistem iyi bir matkap veya yüklemek için varsa daha az mal olacak. Septik bir sistem için bir kum höyüğün yalnız 25.000 yukarı mal olabilir.
Rock ve Kayalıkları - Bir zamanlar sizin kazı başlatılmış, ve kaya isabet onu patlamanın maliyeti, ek inşaat maliyeti binlerce dolara mal olabilir.
Dolgu - şantiye çekti ya da dışarı çekti dolgu gerektirebilir. Bu ek maliyet, tavandan modüler ev fiyat sürücü olabilir.
Erişim yüz ayak driveway yirmi ayak driveway kıyasla beş kat veya daha fazla maliyet gerektiren bir şantiye. Uzun driveway modüler ev toplam tutarı kadar götürmek olacaktır.
Takas Gereksinimleri - aşağı ağaçları kesmek için maliyet, parke döşeme ve vinil döşeme arasındaki fark olabilir.
Eğim - süper bir dik eğim, eviniz için hazır ev binlerce dolara mal olacak.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı Bekliyoruz...